Verkkokurssilta hyvinvointia

Tee hyvinvoinnista tapa! Rauhoita mieltäsi, löydä tasapaino ja tyytyväisyys elämässä. Verkkokurssit auttavat sinua rakentamaan kestäviä muutoksia elämääsi.

Kurssin hinta sisältää: käyttäjätunnuksen 4 viikon ajaksi (kurssi + 2 lisäviikkoa kertaukseen), ohjauksen ja palautteen, kurssiin liittyvän teknisen tuen kurssin ajaksi. Käyttäjätunnus lähetetään kurssin alkamispäivänä sähköpostitse.

Verkkokurssin voit suorittaa oman aikataulusi mukaan tutustumalla materiaaliin ja tekemällä harjoituksia. Kurssit eivät sisällä tapaamisia verkossa. Verkkokurssia varten tarvitset Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Firefox) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkokurssille lähetetään sähköpostitse kurssin alkamispäivänä.


Verkkokurssi: Kehitä vuorovaikutustaitoja ja itseilmaisua
4 viikon kokonaisuus, 12 oppituntia, 105 € (sis. alv)

Miten välttää keskustelujen päättyminen kiistelyyn, väittelyyn, hyökkäykseen tai puolustautumiseen? Tällä verkkokurssilla perehdytään rakentavan vuorovaikutuksen periaatteisiin, joita sen kehittäjä Marshall B. Rosenberg kutsui myös väkivallattomaksi vuorovaikutuksesksi. Vuorovaikutusmalli perustuu rehelliseen itseilmaisuun ja empaattiseen kuunteluun. Rakentavaa ja myötätuntoista vuorovaikutusta voit hyödyntää työyhteisössä, perheessä, parisuhteessa ja monissa ristiriitatilanteissa. Käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten avulla harjoitellaan itseilmaisua. Kurssilla myös äänitetään erilaisia ilmaisutapoja ja pyritään tunnistamaan miltä ilmaisu voi kuulostaa toisen kuulemana sekä minkälaisia tunteita ja ajatuksia se herättää.

– Mitä vuorovaikutus on? & NVC-prosessimalli lyhyesti
– Askeleet 1-2: Havaitse toiminta & Huomaa tunne
– Askeleet 3-4: Tunnista tarve & Pyydä teko
– Empatian eri lajit & Empaattinen kuuntelu


Verkkokurssi: Hyväksyvä ja havainnoiva minä omaa hyvinvointia tukemassa
4 viikon kokonaisuus, 12 oppituntia, 105 € (sis. alv)

Miten voisin vaikuttaa myönteisesti omaan hyvinvointiini? Mitä on hyväksyvä havainnointi ja tietoisen läsnäolon taidot tai myönteinen sisäinen puhe? Miltä näyttäisi itsellesi merkityksellinen elämä? Harjoitteletko ajatustesi ja tunteittesi hyväksyvää havainnointia? Teorialuentojen kautta perehdytään hyväksymis- ja omistautumisterapiaan ja hyödynnetään siinä käytettäviä kysymyksiä sekä harjoitteita. Kurssilla pohditaan itselle merkityksellisiä arvoja, niitä tukevia valintoja, harjoitellaan hyväksyvää havainnointia ja tietoista läsnäoloa sekä tutkitaan niitä haasteita, joita kielelliset ilmaukset ja ihmisen tekemät päätelmät voivat aiheuttaa. Sinulla on myös mahdollisuus saada kouluttajan palautetta tehtävistäsi.

– Suhdekehysteoria & Psykologinen joustavuus
– Arvokeskustelu & Arvojen mukainen elämä
– Hyväksyvä havainnointi & Kielen vaikutus
– Minäkuva ja sisäinen puhe & Tietoinen läsnäolo


Maksu- ja peruutusehdot

Verkkokurssille osallistumisen voi peruuttaa kolme päivää ennen kurssin alkamispäivää. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta.

Laskutus

Lasku lähetetään sähköpostitse. Laskussa on 14 vuorokauden maksuehto ja 11% viivästyskorko.